Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

19401
Цела (бруто) плата
3492
Пензиско осигурување
1416
Здравствено осигурување
233
Придонес за вработување
97
Доп. здравствено осигурување
663
Персонален данок
13500
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue May 21 2019 11:46:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan