Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

25000
Цела (бруто) плата
4500
Пензиско осигурување
1825
Здравствено осигурување
300
Придонес за вработување
125
Доп. здравствено осигурување
1072
Персонален данок
17178
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Nov 01 2018 08:10:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan