Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

21724
Цела (бруто) плата
3910
Пензиско осигурување
1586
Здравствено осигурување
261
Придонес за вработување
109
Доп. здравствено осигурување
833
Персонален данок
15026
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Aug 23 2018 12:48:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan