Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

38500
Цела (бруто) плата
6930
Пензиско осигурување
2811
Здравствено осигурување
462
Придонес за вработување
193
Доп. здравствено осигурување
2057
Персонален данок
26048
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Jan 29 2018 12:21:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan