Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

26738
Цела (бруто) плата
4813
Пензиско осигурување
1952
Здравствено осигурување
321
Придонес за вработување
134
Доп. здравствено осигурување
1199
Персонален данок
18320
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue May 15 2018 07:29:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan