Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

19311
Цела (бруто) плата
3476
Пензиско осигурување
1410
Здравствено осигурување
232
Придонес за вработување
97
Доп. здравствено осигурување
657
Персонален данок
13440
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Nov 06 2018 13:52:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan