Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

447205
Цела (бруто) плата
80497
Пензиско осигурување
32646
Здравствено осигурување
5366
Придонес за вработување
2236
Доп. здравствено осигурување
31893
Персонален данок
294567
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Jan 23 2019 09:58:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan