Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

88524
Цела (бруто) плата
15934
Пензиско осигурување
6462
Здравствено осигурување
1062
Придонес за вработување
443
Доп. здравствено осигурување
5709
Персонален данок
58913
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Jan 31 2018 08:06:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan