Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

59787
Цела (бруто) плата
10762
Пензиско осигурување
4364
Здравствено осигурување
717
Придонес за вработување
299
Доп. здравствено осигурување
3611
Персонален данок
40033
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Sep 05 2019 13:31:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan