Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

47362
Цела (бруто) плата
8525
Пензиско осигурување
3457
Здравствено осигурување
568
Придонес за вработување
237
Доп. здравствено осигурување
2704
Персонален данок
31870
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Feb 06 2019 18:39:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan