Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

99307
Цела (бруто) плата
17875
Пензиско осигурување
7249
Здравствено осигурување
1192
Придонес за вработување
497
Доп. здравствено осигурување
6496
Персонален данок
65998
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sun Oct 20 2019 23:39:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan