Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

17727
Цела (бруто) плата
3191
Пензиско осигурување
1294
Здравствено осигурување
213
Придонес за вработување
89
Доп. здравствено осигурување
541
Персонален данок
12400
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Mar 01 2018 15:03:59 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan