Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

23147
Цела (бруто) плата
4166
Пензиско осигурување
1690
Здравствено осигурување
278
Придонес за вработување
116
Доп. здравствено осигурување
937
Персонален данок
15960
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Jun 20 2018 12:23:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan