Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

60000
Цела (бруто) плата
10800
Пензиско осигурување
4380
Здравствено осигурување
720
Придонес за вработување
300
Доп. здравствено осигурување
3627
Персонален данок
40173
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Jun 11 2018 15:16:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan