Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

46850
Цела (бруто) плата
8433
Пензиско осигурување
3420
Здравствено осигурување
562
Придонес за вработување
234
Доп. здравствено осигурување
2667
Персонален данок
31534
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sun Feb 04 2018 15:04:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan