Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

54547
Цела (бруто) плата
9818
Пензиско осигурување
3982
Здравствено осигурување
655
Придонес за вработување
273
Доп. здравствено осигурување
3229
Персонален данок
36590
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Fri Jul 27 2018 08:55:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan