Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

43979
Цела (бруто) плата
7916
Пензиско осигурување
3210
Здравствено осигурување
528
Придонес за вработување
220
Доп. здравствено осигурување
2457
Персонален данок
29647
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Apr 02 2018 09:49:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan