Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

325148
Цела (бруто) плата
58527
Пензиско осигурување
23736
Здравствено осигурување
3902
Придонес за вработување
1626
Доп. здравствено осигурување
22983
Персонален данок
214375
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Apr 25 2019 13:35:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan