Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

32500
Цела (бруто) плата
5850
Пензиско осигурување
2373
Здравствено осигурување
390
Придонес за вработување
163
Доп. здравствено осигурување
1619
Персонален данок
22106
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Jun 26 2019 12:58:41 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan