Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

92462
Цела (бруто) плата
16643
Пензиско осигурување
6750
Здравствено осигурување
1110
Придонес за вработување
462
Доп. здравствено осигурување
5997
Персонален данок
61500
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Jan 31 2018 10:51:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan