Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

40711
Цела (бруто) плата
7328
Пензиско осигурување
2972
Здравствено осигурување
489
Придонес за вработување
204
Доп. здравствено осигурување
2219
Персонален данок
27500
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Wed Apr 04 2018 07:10:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan