Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

17425
Цела (бруто) плата
3136
Пензиско осигурување
1272
Здравствено осигурување
209
Придонес за вработување
87
Доп. здравствено осигурување
519
Персонален данок
12201
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Tue Dec 04 2018 13:51:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan