Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

25137
Цела (бруто) плата
4525
Пензиско осигурување
1835
Здравствено осигурување
302
Придонес за вработување
126
Доп. здравствено осигурување
1082
Персонален данок
17268
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Aug 09 2018 17:34:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan