Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

19800
Цела (бруто) плата
3564
Пензиско осигурување
1445
Здравствено осигурување
238
Придонес за вработување
99
Доп. здравствено осигурување
692
Персонален данок
13762
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sat May 04 2019 21:00:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan