Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

32340
Цела (бруто) плата
5821
Пензиско осигурување
2361
Здравствено осигурување
388
Придонес за вработување
162
Доп. здравствено осигурување
1608
Персонален данок
22000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Sat Nov 10 2018 11:37:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan