Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

24729
Цела (бруто) плата
4451
Пензиско осигурување
1805
Здравствено осигурување
297
Придонес за вработување
124
Доп. здравствено осигурување
1052
Персонален данок
17000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Sep 06 2018 10:11:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan