Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

26251
Цела (бруто) плата
4725
Пензиско осигурување
1916
Здравствено осигурување
315
Придонес за вработување
131
Доп. здравствено осигурување
1163
Персонален данок
18000
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Jan 29 2018 18:35:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan