Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

29273
Цела (бруто) плата
5269
Пензиско осигурување
2137
Здравствено осигурување
351
Придонес за вработување
146
Доп. здравствено осигурување
1384
Персонален данок
19985
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Thu Aug 09 2018 17:24:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan