Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

120000
Цела (бруто) плата
21600
Пензиско осигурување
8760
Здравствено осигурување
1440
Придонес за вработување
600
Доп. здравствено осигурување
8007
Персонален данок
79593
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Fri May 31 2019 11:08:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan