Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

48079
Цела (бруто) плата
8654
Пензиско осигурување
3510
Здравствено осигурување
577
Придонес за вработување
240
Доп. здравствено осигурување
2757
Персонален данок
32341
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Jan 29 2018 17:55:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan