Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

67478
Цела (бруто) плата
12146
Пензиско осигурување
4926
Здравствено осигурување
810
Придонес за вработување
337
Доп. здравствено осигурување
4173
Персонален данок
45086
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Dec 17 2018 11:19:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan