Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

20800
Цела (бруто) плата
3744
Пензиско осигурување
1518
Здравствено осигурување
250
Придонес за вработување
104
Доп. здравствено осигурување
765
Персонален данок
14419
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Sep 24 2018 11:47:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan