Пресметка на плата

Од Нето во Бруто плата
со коефициенти и износи за 2018 година

44211
Цела (бруто) плата
7958
Пензиско осигурување
3227
Здравствено осигурување
531
Придонес за вработување
221
Доп. здравствено осигурување
2474
Персонален данок
29800
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Fri May 18 2018 09:58:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan