Веб калкулатор на плата според прописите во Македонија за 2018

Пресметка на плата

Од Бруто во Нето плата
со коефициенти и износи за 2018 година

49000
Цела (бруто) плата
8820
Пензиско осигурување
3577
Здравствено осигурување
588
Придонес за вработување
245
Доп. здравствено осигурување
2824
Персонален данок
32946
Чиста (нето) плата

Креирано со веб калкулатор за плати на Логин Системи

Mon Jan 29 2018 19:09:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Нека дознаат твоите пријатели ...
Основици за пресметување на придонеси за плата за 2018та
Софтверско решение за плати и човечки ресурси базирано на Microsoft Dynamics NAV
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan