Напредно магацинско работење

Води го големиот магацин како да е мал

#НапреденПакет

Систем за управување со големи магацини (WMS)

Управувај со артиклите на ниво на бин. Примај и сместувај артикли во бинови; испорачувај артикли од бинови врз основа на урнек за put-away; подигнувај артикли базирани на рангирање на зони и бинови. Преместувај ги артилите од еден во друг бин употребувајќи го извештајот за оптимизација за употреба на магацинскиот простор или преместувај ги артиклите рачно.

 

Документи за управување (движење) на залихата низ магацините се креирани за да може да се извршува процесот на сместување и подигнување на артиклите, кои понатаму можат да се искористат за продажни порачки, налози за пренос, набавни порачки, повратни порачки и производни порачки.

 

Сервисните порачки не се вклучени тука.

 

Сподели информација

Блог објави

Напредно магацинско работење
Функционалности за напредно магацинско работење WMS
Подесување на бин
Подесување на бин
Интерни Picks и Put Aways
Интерни Picks и Put Aways
Систем за управување со големи магацини (WMS)
Систем за управување со големи магацини (WMS)

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Продажби и побарувања
Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите
Набавки и обврски
Воведи ред во набавките и намали ги трошоците
Залиха и артикли
Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати
Напредно магацинско работење
Води го големиот магацин како да е мал
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan