Напредно магацинско работење

Води го големиот магацин како да е мал
Функционалности за напредно магацинско работење WMS
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Подесување на бин

Подесување на бин

Интерни Picks и Put Aways

Интерни Picks и Put Aways

Систем за управување со големи магацини (WMS)

Систем за управување со големи магацини (WMS)

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Комерцијално и магацинско работење
Eвиденција и управување сo продажбите, залихите и добавувачите
Продажби и побарувања
Продажби и побарувања
Набавки и обврски
Набавки и обврски
Залиха и артикли
Залиха и артикли
Напредно магацинско работење
Напредно магацинско работење
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan