Продажби и побарувања

Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите

#НапреденПакет

Ценовник од кампања

Промоции за зголемена продажба

Можеш да работиш со продажни цени и линиски попусти поврзани со одредени кампањи. Откако ќе ги активираш цените/попустите, секој купувач или контакт поврзан со компанијата во одреден сегмент за одредена кампања, ќе може да ги добие цените/попустите кои се поврзани со дадената кампања.

 

Цените се валидни додека е активна кампањата или додека не одлучиш истите да ги деактивираш. Кога ќе креираш продажен документ или сервисна порачка, цената/попустот од одредена кампања е вклучена во расположивата листа на намалени цени кога Microsoft Dynamics NAV ќе одбере да ги прикаже на линијата.

 

  

Сподели информација

Блог објави

Продажби и побарувања
Функционалности за купувачи, фактурирање, попусти и побарувања
Купувачи и основни побарувања
Купувачи и основни побарувања
Продажни фактури
Продажни фактури
Ракување со продажни порачки
Ракување со продажни порачки
Календари
Календари
Алтернативни адреси за испорака
Алтернативни адреси за испорака
Попуст на продажна фактура
Попуст на продажна фактура
Ракување со вратени продажни порачки
Ракување со вратени продажни порачки
Ценовник од кампања
Ценовник од кампања
Попуст на продажна линија
Попуст на продажна линија
Агенти за испорака
Агенти за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Цена на продажна линија
Цена на продажна линија
Даноци
Даноци

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Продажби и побарувања
Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите
Набавки и обврски
Воведи ред во набавките и намали ги трошоците
Залиха и артикли
Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати
Напредно магацинско работење
Води го големиот магацин како да е мал
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan