Ресурси

Ефикасно водење на персоналот и средствата во организацијата

#СтандарденПакет

Ресурси и цени

Следи ги ресурсите и цените. Регистрирај и продавај ресурси, комбинирај ги поврзаните ресурси во една група на ресурси или следи ги индивидуалните ресурси.

 

Подели ги ресурсите во работа и опрема и алоцирај ги на одредена задача во табелата за временскиот распоред (евиденција на време или time-sheet).

Пример за картичка на ресурс

Пример за картичка на ресурс

Сподели информација

Блог објави

Ресурси
Функционалности за водење проекти и ресурси
Ресурси и цени
Ресурси и цени
Евиденција на време
Евиденција на време
Менаџирање со капацитети
Менаџирање со капацитети
Повеќекратни трошоци
Повеќекратни трошоци
Проекти (Jobs)
Проекти (Jobs)

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ресурси
Ефикасно водење на персоналот и средствата во организацијата
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan