Ресурси

Ефикасно водење на персоналот и средствата во организацијата

#СтандарденПакет

Менаџирање со капацитети

Планирај ги капацитетите и продажбата и ракувај со статистиката на користење и профитабилност на ресурсот. Креирај свој план во календарот со потребното ниво на детали за временскиот период кој ви е потребен.

 

Можеш да го следиш користењето на ресурсите и да добиеш целосен преглед на капацитетот на секој ресурс со дополнителни информации за расположивоста и планираните трошоци на нарачките и понудите.

 

Сподели информација

Блог објави

Ресурси
Функционалности за водење проекти и ресурси
Ресурси и цени
Ресурси и цени
Евиденција на време
Евиденција на време
Менаџирање со капацитети
Менаџирање со капацитети
Повеќекратни трошоци
Повеќекратни трошоци
Проекти (Jobs)
Проекти (Jobs)

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ресурси
Ефикасно водење на персоналот и средствата во организацијата
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan