Сервис

Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници

#НапреденПакет

Сервисни порачки

Регистрирај ги постпродажните прашања, како што се сервисни барања, доспеани сервисми услуги, сервисни порачки и барања за поправки.

 

Сервисните барања можатда бидат иницирани од страна на купувачот или креирани автоматски согласно условите во сервисниот договор. Податоците можат да бидат внесени во сервисните порачки од вработен во call –центар или во самиот сервис.

 

Можеш да го користиш овој модул за регистрација на импровизирани или еднократни сервисни порачки.

 

Зачувај и ракувај со заменски уреди дадени на купувачите.

Добиј целосна историја на сервисните порачки и сервисните понуди преку “Историјат на сервисни порачки”.

 

Сподели информација

Блог објави

Сервис
Функционалности за водење на сервис
Планирање и испорака
Планирање и испорака
Сервисен ценовник
Сервисен ценовник
Сервисни договори
Сервисни договори
Сервисни артикли
Сервисни артикли
Сервисни порачки
Сервисни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ракување со контакти
Информациите за коминтентите вредат злато
Маркетинг и продажни активности
Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Интеграција со други системи
Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи
Сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan