Ракување со контакти

Информациите за коминтентите вредат злато

#СтандарденПакет

Профилирање и класифицирање

Секој коминтент не е ист. Профилирај и класифицирај за да понудиш посоодветно.

Покрај сегментирање, контактите можат да бидат профилирани и класифицирани. Овие опции овозможуваат додавање на повеќе информации и значења на контактите и групирање на истите доколку има потреба за тоа. Сите интеракции, како што се на пр. телефонски повици, маилови или документи поврзани со состаноци или посети, можат да бидат поврзани.

 

Придружување на прашалник за класифицирање за контакт

Придружување на прашалник за класифицирање за контакт

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Ракување со контакти
Функционалности за евиденција на коминтентите
Општо за CRM
Општо за CRM
Контакти
Контакти
Сегментирање
Сегментирање
Профилирање и класифицирање
Профилирање и класифицирање

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ракување со контакти
Информациите за коминтентите вредат злато
Маркетинг и продажни активности
Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Интеграција со други системи
Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи
Сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan