Ракување со контакти

Информациите за коминтентите вредат злато

#СтандарденПакет

Контакти

За коминтентот се работи

Oсновен податок на модулот за CRM е контактот. Контакт може да биде компанија, институција или физичко лице и не е задолжително да биде купувач.

 

Во контакти се запишуваат потенцијалните и постоечките купувачи како контакти. Ако контактот е физичко лице, тој или таа можат да бидат поврзани (линкувани) со некоја компанија.

 

Физичко лице може да се регистрира без да е поврзано со некоја компанија или пак може да се регистрира компанија без да е поврзана со физичко лице.

 

Контакти во релација со други ентитети

Контакти во релација со други ентитети

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Ракување со контакти
Функционалности за евиденција на коминтентите
Општо за CRM
Општо за CRM
Контакти
Контакти
Сегментирање
Сегментирање
Профилирање и класифицирање
Профилирање и класифицирање

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ракување со контакти
Информациите за коминтентите вредат злато
Маркетинг и продажни активности
Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Интеграција со други системи
Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи
Сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan