Ракување со контакти

Информациите за коминтентите вредат злато
Функционалности за евиденција на коминтентите
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Општо за CRM

Општо за CRM

Нека твоите купувачи и проспекти бидат презадоволни од грижата и услугата

Профилирање и класифицирање

Профилирање и класифицирање

Секој коминтент не е ист. Профилирај и класифицирај за да понудиш посоодветно.

Контакти

Контакти

За коминтентот се работи

Сегментирање

Сегментирање

Сегментирај ги контактите за да ги таргетираш подобро

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Управување на релации со контакти
Менаџирање на коминтентите и продажните можности/зделки
Ракување со контакти
Ракување со контакти
Маркетинг и продажни активности
Маркетинг и продажни активности
Интеграција со други системи
Интеграција со други системи
Сервис
Сервис
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan