Интеграција со други системи

Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи

#СтандарденПакет

Интеграција со Microsoft Outlook и Office 365

Синхронизирај ги контактите, работните задачи и состаноците меѓу Dynamics NAV, Outlook и мобилниот телефон

Работните задачи, контактите и состаноците може да се интегрираат со Microsoft Outlook двонасочно. Ако продажното лице направи измена во Outlook, промените се запишуваат и во модулот CRM на Dynamics NAV.

 

Дополнително, контактите и операциите поврзани со контактите може да се интегрираат Dynamics CRM Office 365 така што на пример, маиловите испратени и примени поврзани со контактите можат да бидат запишани и следени Dynamics NAV.

 

Маиловите се бележат како интеракација со еден контакт. За секој забележен (регистриран) маил, се креира еден интеракциски лог, а маилот подоцна, може да се отвори и да се види од дневникот на интеракциски логови на Dynamics NAV.

 

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Интеграција со други системи
Функционалности за интегрирање со други системи
Интегрирање со сметководство и комерцијално работење
Интегрирање со сметководство и комерцијално работење
Запишување на е-пошта во Microsoft Exchange
Запишување на е-пошта во Microsoft Exchange
Интеграција со Microsoft Outlook и Office 365
Интеграција со Microsoft Outlook и Office 365

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ракување со контакти
Информациите за коминтентите вредат злато
Маркетинг и продажни активности
Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Интеграција со други системи
Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи
Сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan