Маркетинг и продажни активности

Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш

#СтандарденПакет

Ракување со интеракции и документи

Целосно досие со активности и документи за контактот

Модулот за CRM овозможува формирање на досие за контактот преку следење на сите интеракции за истиот.

Вообичаено, под интеракции се подразбира размена на документи. Но како интеракции можат да се регистрираат и телефонски повици, покани, емаил пораки, испраќање на понуда или изведена работа или направена активност.

 

Поимот интеракција е доста широк и со него може да се види богатата интеграција на модулот за односи со ЕРП системот.

 

За регистрирање на интеракциите е потребно да се направи урнек  за интеракција, а како прилог на една интеракција се документи креирани во Microsoft Word или во Microsoft Excel.

 

Креирање на интеракција со контакт

Креирање на интеракција со контакт

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Маркетинг и продажни активности
Функционалности за маркетинг активности
Ракување со интеракции и документи
Ракување со интеракции и документи
Зделки (можности)
Зделки (можности)
Кампањи
Кампањи
Ракување со работни задачи
Ракување со работни задачи
Продажен циклус
Продажен циклус

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ракување со контакти
Информациите за коминтентите вредат злато
Маркетинг и продажни активности
Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Интеграција со други системи
Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи
Сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan