Маркетинг и продажни активности

Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Функционалности за маркетинг активности
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Ракување со интеракции и документи

Ракување со интеракции и документи

Целосно досие со активности и документи за контактот

Продажен циклус

Продажен циклус

Дознај кои зделки во која продажна фаза се наоѓаат и кога да очекуваш приливи

Кампањи

Кампањи

Со кампањи до зголемени резултати

Зделки (можности)

Зделки (можности)

Имај ги пред очи сите бизнис потенцијали и тендери

Ракување со работни задачи

Ракување со работни задачи

Имај увид во сопствените работни задачи и задачите доделени на соработниците од тимот

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Управување на релации со контакти
Менаџирање на коминтентите и продажните можности/зделки
Ракување со контакти
Ракување со контакти
Маркетинг и продажни активности
Маркетинг и продажни активности
Интеграција со други системи
Интеграција со други системи
Сервис
Сервис
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan