Извештаи и анализи

Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи

#СтандарденПакет

Напредни критериуми

Погледај ги приходите и расходите од различни агли и според различни критериуми

Напредните критериуми обезбедуваат неограничени критериуми за користење во трансакциите во сите книги. Можете да ги именувате сите критериуми како што е најсоодветно за вашето работење. Покрај постоењето на неограничен број на критериуми , овој модул вклучува напредни функционалности со критериуми кои овозможуваат поставување на правила за комбинирање на критериумите и вредности на критериумите.

 

Оваа опција овозможува контрола на користењето на критериуми и зголемена сигурност на излезните податоци базирани на димензии.

 

Овој модул вклучува и:


  • Поставување правила за приоритизација на стандардните вредности и дефинирање на правилата кои ќе одговараат на спецификите на вашето работење

  • Поставување правила и употреба на прегледите за анализа на трансакциите во главна книга и комбинација на критериумите кои ги посакувате

  • Вклучување на буџетските податоци во прегледите за анализа, кои се напреден начин на анализа на податоците со користење на критериуми.

  • Комбинирање на анализа по критериуми со користење на распоред на сметки.

 


Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Извештаи и анализи
Функционалности за извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Повеќе валути
Повеќе валути
Основни критериуми
Основни критериуми
Неограничен број на компании
Неограничен број на компании
Напредни критериуми
Напредни критериуми
Евиденција при измени
Евиденција при измени
Даночна пријава ДДВ-04
Даночна пријава ДДВ-04

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Главна книга
Основата на секое сметководство со многу повеќе корисни функционалности од останатите софтвери
Ракување со готовина
Имај увид на парите во секое време
Основни средства
Набавка, распределување на вработен, амортизација, ревалоризација и расходување
Извештаи и анализи
Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan