Извештаи и анализи

Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи

#СтандарденПакет

Општо: извештаи и анализи

Без квалитетно поставени извештаи нема добра анализа. Без анализа, нема добри одлуки!

Dynamics NAV има бројни извештаи, прегледи и синтетско-аналитички картички поврзани со контниот план, парите и основните средства. Овие извештаи може да се гледаат на десктоп-компјутер, на мобилен телефон или со веб прелистувач. Секој екран и извештај може да се експортира во популарните Microsoft Office. 

 

Една многу значајна функционалност е подготовката на обемните извештаи да се прави во позадина или да се одреди време (најчесто надвор од работното време) кога извештајот ќе се подготвува. На тој начин се овозможува попродуктивна работа на корисниците бидејќи нема да им биде зафатен компјутерот за правење на обемни извештаи. 

 

 

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Извештаи и анализи
Функционалности за извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Повеќе валути
Повеќе валути
Основни критериуми
Основни критериуми
Неограничен број на компании
Неограничен број на компании
Напредни критериуми
Напредни критериуми
Евиденција при измени
Евиденција при измени
Даночна пријава ДДВ-04
Даночна пријава ДДВ-04

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Главна книга
Основата на секое сметководство со многу повеќе корисни функционалности од останатите софтвери
Ракување со готовина
Имај увид на парите во секое време
Основни средства
Набавка, распределување на вработен, амортизација, ревалоризација и расходување
Извештаи и анализи
Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan