Ракување со готовина

Имај увид на парите во секое време

#СтандарденПакет

Електронско плаќање и задолжувања за клиентите

Помалку грешки и побрзо прибирање на средствата

Делот за електронско плаќање овозможува креирање на предлог за плаќање врз основа на прокнижените документи од добавувачите и креирање на фајлови за плаќање во ISO20022/SEPA формат или преку употреба на Сервисот за конвертирање на банкарски податоци за генерирање на соодветни фајлови за електронско плаќање за банките. Овој модул овозможува лесно следење на трагата на историските податоци од електронските плаќања и ре-креирање на нови фајлови кога и да е потребно.

 

Поврзувањето (затварањето) на плаќањата е овозможено преку едноставен рационализиран процес за обележување и обработка на саканите трансакции.

 

Овој напреден модул за електронско прибирање на готовината овозможува креирање на документ за наплата (задолжување) директно кај купувачите, односно кај нивните сметки во банка и генерирање на фајл за вчитување во ISO20022/SEPA формат.

 

Во NAV 2017 може да вметнувате линкови во продажните фактури директно до Вашиот он-лајн сервис за плаќање и на тој начин да им овозможите на Вашите клиенти поефикасен начин за плаќање на фактурите. (опцијата во овој пасус не е на располагање во Македонија).

 


Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Ракување со готовина
Функционалности за ракување со парите и сметките во банка
Управување со сметки во банки
Управување со сметки во банки
Електронско плаќање и задолжувања за клиентите
Електронско плаќање и задолжувања за клиентите
Порамнување на сметките во банките
Порамнување на сметките во банките
Благајна
Благајна
Прогноза на паричен тек
Прогноза на паричен тек
Пишување чек
Пишување чек

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Главна книга
Основата на секое сметководство со многу повеќе корисни функционалности од останатите софтвери
Ракување со готовина
Имај увид на парите во секое време
Основни средства
Набавка, распределување на вработен, амортизација, ревалоризација и расходување
Извештаи и анализи
Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan