Главна книга

Основата на секое сметководство со многу повеќе корисни функционалности од останатите софтвери

#НапреденПакет

Интеркомпаниски книжења

Концепт на интеркомпании за поврзаните друштва во земјата и странство

Управување со сметководството за повеќе од една компанија со ист процес на книжење. Компаниите можат да бидат во ист или на неколку различни бази на податоци во Microsoft Dynamics NAV. Исто така можат да се испраќаат документи на своите компании – партнери.

Корисниците го контролираат текот на документи преку функцијата на сандачиња (Inbox/Outbox) и трансакциите се завршени како трансакции во главната книга или преку трансакции за побарувања и обврски. Истите овозможуваат користење на валути и правилно порамнување.

Слика: Креирање и преглед на листа на интер-компании

Слика: Креирање и преглед на листа на интер-компании

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Главна книга
Функционалности за главна книга, книжења, буџетирање и трошоци
Општо за Главна книга
Општо за Главна книга
Консолидација
Консолидација
Центри на одговорност
Центри на одговорност
Распоред на сметки (конта)
Распоред на сметки (конта)
Основен XBRL
Основен XBRL
Одложувања
Одложувања
Буџети
Буџети
Трошковно сметководство
Трошковно сметководство
Налог за книжење
Налог за книжење
Алокација
Алокација
Интеркомпаниски книжења
Интеркомпаниски книжења

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Главна книга
Основата на секое сметководство со многу повеќе корисни функционалности од останатите софтвери
Ракување со готовина
Имај увид на парите во секое време
Основни средства
Набавка, распределување на вработен, амортизација, ревалоризација и расходување
Извештаи и анализи
Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи
прикажи повеќе
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan
Слика: Креирање и преглед на листа на интер-компании